Però actualment no servim a domicili en el teu codi postal.
Consulta si disposes de servei de recollida a botiga a la teva zona
Recollir en botigaCerca i tria una de les botigues La Sirena a prop teu
Cues de rap amb bolets i gambes
Descongela les cues de rap, els bolets i les gambes en un recipient amb reixeta a la nevera. També pots descongelar el fumet de peix de roca a la nevera o utilitzar-lo directament congelat.
Salpebra les cues de rap, i després escalfa en una cassola 4 cullerades d’oli d’oliva. Posa-les a daurar durant 5 minuts, retira i reserva.
A la mateixa cassola afegeix-hi l’all trossejat, remena-ho uns segons fins que es descongeli i afegeix-hi les gambes i els bolets.
Salta-ho 5 minuts a foc viu i afegeix-hi les cues de rap, el fumet, el julivert i mig got d’aigua. Cuina-ho durant 10 minuts i serveix-ho calent.
Que fàcil que és menjar bé