Però actualment no servim a domicili en el teu codi postal.
Consulta si disposes de servei de recollida a botiga a la teva zona
Recollir en botigaCerca i tria una de les botigues La Sirena a prop teu
Nius de sípia amb confitura de ceba
Deixa descongelar la sípia a la nevera sobre una reixeta, però talla-la a tires ben fines abans no estigui descongelada del tot perquè et serà més fàcil. Deixa-la dins d’un colador fins que es descongeli del tot.
Dins d’una cassola plana escalfa oli i, quan estigui calent, afegeix-hi una dosi d’all, la sípia, i sofregeix-ho a foc viu. Deixa que s’evapori l’aigua i redueix el foc.
Dins d’una altra cassola escalfa una mica d’oli, sofregeix-hi la ceba, afegeix-hi una mica de sal i la branca de canyella i, quan sigui transparent, afegeix-hi el sucre.
Un cop cuita la sípia, afegeix-hi el bacó tallat prim i els pinyons, posa-la amb la ceba i afegeix-hi un parell de daus de julivert. Barreja els altres 2 daus de julivert amb 2-3 cullerades d’oli i, quan estigui ben descongelat, remena-ho bé i fes servir aquest oli per decorar. Serveix la sípia en forma de niu i decora-ho amb l’oli.
Que fàcil que és menjar bé