Nius de sípia amb confitura de ceba

Nius de sípia amb confitura de ceba

Recepta de sípia a la cassola amb ceba confitada. Mmmm!

Dificultat Baixa
35 min
Primer plat
545 kcal
Ingredients Mostrar Mostrar
A més:
  • •   40 g de pinyons
  • •   40 ml d’oli
  • •   80 g de sucre morè
  • •   1 branca de canyella
  • •   100 g de bacó tallat ben prim
  • •   Pebre negre molt
  • •   Sal iodada
Preparació Mostrar Mostrar

Deixa descongelar la sípia a la nevera sobre una reixeta, però talla-la a tires ben fines abans no estigui descongelada del tot perquè et serà més fàcil. Deixa-la dins d’un colador fins que es descongeli del tot.

 

Dins d’una cassola plana escalfa oli i, quan estigui calent, afegeix-hi una dosi d’all, la sípia, i sofregeix-ho a foc viu. Deixa que s’evapori l’aigua i redueix el foc.

 

Dins d’una altra cassola escalfa una mica d’oli, sofregeix-hi la ceba, afegeix-hi una mica de sal i la branca de canyella i, quan sigui transparent, afegeix-hi el sucre.

 

Un cop cuita la sípia, afegeix-hi el bacó tallat prim i els pinyons, posa-la amb la ceba i afegeix-hi un parell de daus de julivert. Barreja els altres 2 daus de julivert amb 2-3 cullerades d’oli i, quan estigui ben descongelat, remena-ho bé i fes servir aquest oli per decorar. Serveix la sípia en forma de niu i decora-ho amb l’oli.

 

Cuina Nius de sípia amb confitura de ceba amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits