Però actualment no servim a domicili en el teu codi postal.
Consulta si disposes de servei de recollida a botiga a la teva zona
Recollir en botigaCerca i tria una de les botigues La Sirena a prop teu
Rissoto amb ceps i pinyons amb galeta de Parma
Per fer l’oli d’alfàbrega barreja 4 cullerades d’oli amb l’alfàbrega directament congelada. Deixa-ho descongelar uns minuts mentre s’emulsiona i després barreja-ho bé remenant-ho amb una forquilla. Rectifica-ho de sal al gust.
Ratlla el formatge amb un ratllador gruixut i reserva’n la meitat. Cobreix una safata de forn amb paper per a forn, i amb l’altra meitat del formatge fes 4 piles de formatge. Cuina-ho al forn a 170º fins que el formatge es dauri i quedi pla i cruixent. Reserva’l.
Escalfa 2 cullerades d’oli en una cassola baixa i daura-hi els pinyons uns instants. Retira’ls i, en el mateix oli, sofregeix-hi la ceba directament congelada, afegeix-hi els ceps directament congelats i deixa que el suc s’evapori. Després afegeix-hi el vi blanc i deixa-ho reduir.
Incorpora a la cassola l’arròs directament congelat i barreja-ho bé amb suavitat durant un parell de minuts. Afegeix-hi la mantega, els pinyons i el formatge ratllat i deixa-ho cuinar 2 minuts més.
Serveix l’arròs amb la galeta parmesana a sobre i decora-ho amb l’oli d’alfàbrega.
Que fàcil que és menjar bé