Però actualment no servim a domicili en el teu codi postal.
Consulta si disposes de servei de recollida a botiga a la teva zona
Recollir en botigaCerca i tria una de les botigues La Sirena a prop teu
Minestra reina amb lluç
Descongela el lluç en un recipient amb reixeta a la nevera, i talla'l a daus. Dilueix les 2 porcions de fumet de peix, directament congelat, en dos gots d’aigua bullent i conserva’l calent.
Enfarina els daus de lluç i fregeix-los lleugerament en una paella amb oli d’oliva, sense que agafin color. Reserva’ls sobre paper absorbent.
Escalfa una cassola amb 2 cullerades d’oli d’oliva i afegeix-hi les dosis d’all directament congelades. Quan comencin a daurar-se, afegeix-hi la minestra directament congelada i ofega-ho 1 minut.
Afegeix a la cassola la copa de vi i deixa’l evaporar 2 minuts. Afegeix-hi el fumet, salpebra-ho i cou-ho tapat durant 5 minuts.
Incorpora a la cassola els daus de lluç i el julivert directament congelat, i deixa-ho coure a foc suau durant 5 minuts. No t’oblidis d’anar remenant la cassola perquè la salsa quedi lligada. Rectifica de sal i serveix-ho calent.
Que fàcil que és menjar bé