Però actualment no servim a domicili en el teu codi postal.
Consulta si disposes de servei de recollida a botiga a la teva zona
Recollir en botigaCerca i tria una de les botigues La Sirena a prop teu
Fideus udon saltats amb cloïsses i bolets
Submergeix les cloïsses en aigua uns minuts abans d’utilitzar-les. Veuràs que es van obrint a mesura que es descongelen. Aprofita per canviar-los l’aigua i eliminar la sorra que puguin tenir.
Cou els fideus en abundant aigua amb sal l’estona indicada pel fabricant. Bull les mongetes, directament
congelades, en aigua salada durant uns 5 minuts. Refreda-les sota l’aixeta i escorre-les, així conservaran un verd intens i una textura cruixent.
Escalfa l’oli en una paella i salta-hi els bolets i l’all directament congelats durant 4-5 minuts. Afegeix-hi les cloïsses, les mongetes, la soja i el vi, tapa-ho i cuina-ho a foc mitjà uns 2 minuts més.
Per acabar, afegeix-hi els fideus i remena-ho amb cura per no trencar-los. Serveix-ho ben calent en bols individuals.
Consell: els fideus udon són molt típics de la gastronomia xinesa i japonesa. Pots comprar-los en establiments orientals o grans superfícies. També pots utilitzar espaguetis clàssics o qualsevol altre tipus de fideus.
Que fàcil que és menjar bé