Fideus udon saltats amb cloïsses i bolets

Fideus udon saltats amb cloïsses i bolets

Saltat de cloïsses i bolets amb fideus. Tasta aquesta recepta oriental!

Dificultat Baixa
30 min
Primer plat
425 kcal
Preparació Mostrar Mostrar

Submergeix les cloïsses en aigua uns minuts abans d’utilitzar-les. Veuràs que es van obrint a mesura que es  descongelen. Aprofita per canviar-los l’aigua i eliminar la sorra que puguin tenir.

 

Cou els fideus en abundant aigua amb sal l’estona indicada pel fabricant. Bull les mongetes, directament
congelades, en aigua salada durant uns 5 minuts. Refreda-les sota l’aixeta i escorre-les, així conservaran un verd intens i una textura cruixent.

 

Escalfa l’oli en una paella i salta-hi els bolets i l’all directament congelats durant 4-5 minuts. Afegeix-hi les cloïsses, les mongetes, la soja i el vi, tapa-ho i cuina-ho a foc mitjà uns 2 minuts més.

 

Per acabar, afegeix-hi els fideus i remena-ho amb cura per no trencar-los. Serveix-ho ben calent en bols individuals.

 

Consell: els fideus udon són molt típics de la gastronomia xinesa i japonesa. Pots comprar-los en establiments orientals o grans superfícies. També pots utilitzar espaguetis clàssics o qualsevol altre tipus de fideus.

 


 

Cuina Fideus udon saltats amb cloïsses i bolets amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits