Però actualment no servim a domicili en el teu codi postal.
Consulta si disposes de servei de recollida a botiga a la teva zona
Recollir en botigaCerca i tria una de les botigues La Sirena a prop teu
Gamba austral a l’estil oriental amb bolets silvestres i bròquil
Vídeo recepta oriental de gamba amb bolets, bròquil i gingebre. T’atreveixes?
Descongela les cues de gamba argentina en la nevera, en un recipient amb reixeta.
Cou el bròquil, directament congelat, en aigua bullent o al vapor durant 4 minuts; escorre’l i refreda’l amb aigua freda. Pela el gingebre i pica’l molt fi.
Escalfa l’oli en un wok o una paella gran i salta-hi els bolets, directament congelats, a foc molt fort durant 3-4 minuts. Afegeix-hi les gambes, l’all directament congelat, el gingebre i el bròquil, barreja-ho i salta-ho durant 3 minuts més.
Finalment, i sense parar de remenar, afegeix-hi la salsa de soja, unes gotes de suc de llima i una mica de coriandre trossejat.
Consell: no cal salar el plat, ja que la salsa de soja hi aporta el toc salat suficient. Pots convertir el plat en un àpat complet acompanyant-lo amb un bol d’arròs basmati.
Que fàcil que és menjar bé