Però actualment no servim a domicili en el teu codi postal.
Consulta si disposes de servei de recollida a botiga a la teva zona
Recollir en botigaCerca i tria una de les botigues La Sirena a prop teu
Penca de bacallà amb patates i ou ferrat
Descongela les penques de bacallà en un recipient amb reixeta a la nevera. Neteja els pebrots, talla’ls en tires i elimina’n les llavors.
Sofregeix suaument la ceba directament congelada uns 30 minuts fins que sigui daurada en una paella amb 2 cullerades d’oli. Mentrestant, en una paella més gran escalfa 3 cullerades d’oli i fregeix-hi el pebrot un parell de minuts.
Afegeix-hi les patates directament congelades, salpebra-ho lleugerament i cuina-ho a foc suau 15 minuts.
Passat aquest temps, afegeix el bacallà i la ceba sofregida a les patates i cuina-ho tapat durant 4 minuts.
Escorre una mica de l’oli sobrant i reparteix la preparació en 4 cassoletes de fang. Fregeix els ous d’un en un en l’oli restant, sala’ls i afegeix-los a les cassoletes. Serveix-ho immediatament.
Que fàcil que és menjar bé