Però actualment no servim a domicili en el teu codi postal.
Consulta si disposes de servei de recollida a botiga a la teva zona
Recollir en botigaCerca i tria una de les botigues La Sirena a prop teu
Papillota de llobarro amb salsa de gingebre i basmati fumat
La nit anterior, deixa descongelar els filets de llobarro i el salmó fumat a la nevera, sobre una safata amb reixeta. El salmó fumat, com te’l presentem envasat al buit, també pots descongelar-lo, minuts abans d’elaborar la recepta, submergint-lo amb el seu propi envàs en aigua freda.
Ratlla el gingebre, barreja’l amb les panses i la pell de la llimona ratllada, afegeix-hi sal i oli d’oliva.
Descongela l’arròs posant la bossa sense obrir directament al microones, durant dos minuts a potència mitja.
Talla el salmó fumat en tires i barreja’l amb l’arròs.
Talla dos trossos de paper de forn d’uns 40 cm, reparteix les verdures sobre el paper de forn, més aviat descentrades perquè el paper es pugui doblegar. Afegeix-hi un filet de llobarro, prèviament salat, sobre cada porció de verdures, i reparteix la meitat de la salsa de gingebre i panses per sobre.
Tanca els paquets com si fossin sobres, posa’ls dins d’una safata de forn amb una mica d’aigua a la base (només un rajolí) i cou-ho al forn, prèviament escalfat a 180ºC, durant uns 10 minuts o fins que s’inflin les papillotes.
Serveix les papillotes amb una mica d’arròs basmati barrejat amb el salmó i la resta de la salsa i decora-ho amb el cibulet tallat molt petit.
Que fàcil que és menjar bé