Però actualment no servim a domicili en el teu codi postal.
Consulta si disposes de servei de recollida a botiga a la teva zona
Recollir en botigaCerca i tria una de les botigues La Sirena a prop teu
Vieires amb saltat d’alvocat
La nit anterior deixa descongelar les vieries a la nevera, en una safata amb reixeta per què els sucs de la descongelació quedin a part. Si vols anar més ràpid, submergeix en aigua freda el producte, amb el seu propi envàs al buit, minuts abans de cuinar-lo. En ambdós casos és important que les vieires estiguin ben escorregudes. Sala-les un cop descongelades.
Deixa descongelar les dues meitats d’alvocat a la nevera i, abans que es descongelin del tot, talla-les a daus.
Escalfa una mica d’oli en una paella, salta-hi l’alvocat a foc viu, afegeix-hi una mica de la pell ratllada de la llimona i el seu suc i, si vols, una mica de cava. Reserva-ho.
Pela l’escalunya i pica-la molt petita amb l’ajut d’un robot de cuina o d’un ganivet.
Escalfa oli en una paella i, quan sigui ben calent, cou-hi les vieires per un costat durant un minut, dóna’ls-hi la volta i cou-les un minut més.
Retira les vieires de la paella, afegeix-hi l’escalunya i sofregeix-la suaument. Afegeix-hi un bon raig de cava i, quan s’hagi reduït, torna a posar les vieires a la paella, afegeix-hi el julivert directament congelat, un raig de crema de llet i deixa que es lligui la salsa.
Serveix les vieires amb l’alvocat i una copa del cava utilitzat.
Que fàcil que és menjar bé