Amanida de sardines amb tomàquet confitat

Amanida de sardines amb tomàquet confitat

Recepta fàcil d’amanida de sardines. Un deliciós plat d’estiu!

Dificultat Baixa
25 min
Segon plat
495 kcal
Ingredients Mostrar Mostrar
A més:
  • •   300 g de tomàquet pelat a daus
  • •   50 g de farina per a fregits
  • •   4 cullerades de salsa olivada
  • •   1 cullerada d’orenga
  • •   Pebre negre mòlt
  • •   10 cullerades d’oli d’oliva
  • •   1 cullerada de sucre
  • •   150 g de fulles d’enciams variats
  • •   2 cullerades de vinagre
  • •   1 fulla de llorer
  • •   Sal
Preparació Mostrar Mostrar

Descongela les sardines en un colador o un recipient amb reixeta perquè els sucs de la descongelació quedin a part.

 

Escalfa la meitat de l’oli en una paella i afegeix-hi el tomàquet. Amaneix-ho amb el pebre, l’orenga i el sucre, i cuina-ho a foc suau durant 10 minuts. Passat aquest temps, treu la paella del foc i deixa-ho refredar. Després escorre bé el tomàquet i reserva l’excés d’oli.

 

Escalfa la resta d’oli amb el llorer i fregeix-hi les sardines prèviament salades durant 1 minut. Apaga el foc i deixa-les en l’oli fins al moment de servir-les.

 

Neteja l’enciam i trosseja’l. Barreja 4 cullerades de l’oli de cocció del tomàquet amb el vinagre i el paté d’olives, amaneix l’enciam amb la barreja i serveix-lo als plats amb les sardines i el tomàquet confitat.

 

Cuina Amanida de sardines amb tomàquet confitat amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits