Però actualment no servim a domicili en el teu codi postal.
Consulta si disposes de servei de recollida a botiga a la teva zona
Recollir en botigaCerca i tria una de les botigues La Sirena a prop teu
Canelons farcits de rap, bolets i musclos
Descongela el rap i els musclos en una safata amb reixeta a la nevera.
Bull la pasta dels canelons en aigua salada uns 8 minuts, retira-la i posa-la en aigua freda. Estira la pasta dels canelons sobre un drap perquè absorbeixi la humitat.
Escalfa 20 g de mantega, afegeix-hi els bolets directament congelats, cuina-ho 7-8 minuts i a mitja cocció elimina l’excés d’aigua dels bolets. Afegeix-hi el rap i els musclos tallats en dauets, salpebra-ho, salta-ho uns instants i ruixa-ho amb un rajolí de brandi. Cuina-ho 4 minuts més i retira-ho del foc.
En un cassó, desfés la mantega restant, afegeix-hi la farina i deixa que es dauri lleugerament. Afegeix-hi la llet calenta i deixa-ho coure 10 minuts sense parar de remenar. Aromatitza-ho amb sal, pebre i nou moscada.
Afegeix 3 cullerades de beixamel a la preparació de rap i musclos i distribueix-la per sobre els canelons. Enrotlla’ls i col.loca’ls en una safata amb una mica de beixamel a la base.
Cobreix-los amb la resta de beixamel, empolvora’ls amb el formatge ratllat i gratina’ls al forn.
Que fàcil que és menjar bé