Cloïsses al vapor amb vi blanc

Cloïsses al vapor amb vi blanc

Recepta de cloïsses al vapor amb bitxo i cibulet

Dificultat Baixa
6 min
Entrant
170 kcal
Ingredients Mostrar Mostrar
A més:
  • •   Pebre negre mòlt
  • •   4 mini xapates
  • •   100 ml de vi blanc sec
  • •   2 cullerades d’oli d’oliva
  • •   8 grills de cibulet
  • •   2 bitxos
Preparació Mostrar Mostrar

Submergeix les cloïsses en aigua uns minuts abans de fer-les servir. Veuràs que a mesura que es descongelen es van obrint. Aprofita per canviar-los l’aigua i eliminar-ne la sorra que puguin tenir.

 

Escalfa l’oli i sofregeix la ceba directament congelada durant 3-4 minuts. Afegeix-hi les cloïsses i el bitxo, fes-hi un parell de voltes i ruixa-ho amb el vi. Tapa-ho i deixa-ho cuinar 2 minuts.

 

Pica el cibulet, afegeix-lo a la cassola, remena-ho una mica i serveix-ho ràpidament acompanyat de les xapates.

 

Cuina Cloïsses al vapor amb vi blanc amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits