Braó de porc amb minestra

Braó de porc amb minestra

Recepta tradicional de braó de porc amb minestra. Exquisida!

Dificultat Mitja
40 min
Segon plat
350 kcal
Ingredients Mostrar Mostrar
A més:
  • •   2 braons de porc tallats per la meitat
  • •   1 ou dur
  • •   1 copa de brandi
  • •   3 cullerades d’oli d’oliva
  • •   1 culleradeta de farina
  • •   Sal
Preparació Mostrar Mostrar

Salpebra els braons per tots els costats. Escalfa l’oli en una paella i cuina-hi els braons fins que siguin daurats.

 

Retira els braons de la paella i col.loca’ls en una olla de pressió amb l’oli utilitzat per fregir-los i la ceba directament congelada. Sofregeix-ho durant 6-7 minuts. Passat aquest temps, afegeix-hi l’all directament congelat i cuina-ho 1 minut més. Empolvora-ho amb la farina, remena-ho fins que hi quedi ben integrada i ruixa-ho amb el brandi.

 

Afegeix-hi 100 ml d’aigua i tanca l’olla. Cuina-ho durant 25 minuts des que hagi pujat la vàlvula.

 

En una altra olla, bull la minestra directament congelada en abundant aigua amb sal durant 10-12 minuts. Escorre-la i barreja-la a l’olla de pressió amb el braó. Afegeix-hi el julivert directament congelat, rectifica de sal i sacseja l’olla una mica perquè els ingredients es barregin bé.

 

Serveix-ho ben calent en plats fondos, acompanyat d’un ou dur tallat a quarts.

 

Consell: si no disposes d’una olla de pressió pots cuinar el braó en una olla tradicional, de la mateixa manera, ampliant la cocció a 1 hora i mitja.

 

Cuina Braó de porc amb minestra amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits