Però actualment no servim a domicili en el teu codi postal.
Consulta si disposes de servei de recollida a botiga a la teva zona
Recollir en botigaCerca i tria una de les botigues La Sirena a prop teu
Salmó amb ragout de bolets i cloïsses i saltat d'espàrrecs
La nit anterior, descongela el salmó a la nevera sobre un recipient amb reixeta. També pots descongelar-lo el mateix dia submergint el producte en aigua freda amb el seu envàs al buit.
Posa les cloïsses, directament congelades, en un recipient amb aigua freda durant uns 20 minuts. Tot seguit posa-les en una cassola amb un dit d’aigua perquè s’obrin.
Descongela el fumet submergint-lo en aigua freda amb el seu envàs al buit.
Escalfa l’oli en una cassola i daura-hi l’all sense que arribi a cremar-se. Afegeix-hi els bolets, directament congelats, ofega’ls a foc viu, sala’ls quan s’evapori l’aigua i afegeix-hi el fumet i l’aigua de les cloïsses.
Salpebra el salmó, enfarina’l i afegeix-lo a la cassola. Deixa’l coure uns dos o tres minuts i, tot seguit, afegeix-hi les cloïsses i el julivert, i deixa que faci una mica de xup-xup.
Si la salsa queda poc lligada es pot espessir amb Maicena i si queda massa espessa es pot aclarir amb fumet o amb una mica d’aigua.
Trosseja els espàrrecs, salta’ls a foc viu i salpebra’ls al gust.
Munta el plat acompanyant el salmó amb els espàrrecs i decora’l amb una mica de llimona i julivert.
Que fàcil que és menjar bé