Aperitiu de musclos marinats amb tres pebrots

Aperitiu de musclos marinats amb tres pebrots

Recepta de musclos amb reducció de vi blanc i pebrot

Dificultat Baixa
15 min
Primer plat
150 kcal
Ingredients Mostrar Mostrar
Ingredients Sirena
A més:
  • •   Alfàbrega trossejada
  • •   1 bitxo
  • •   1 llimona
  • •   Un got de vi blanc
  • •   Oli d’oliva
Preparació Mostrar Mostrar

Descongela els musclos a la nevera, en un recipient amb reixeta, i reserva’ls.

 

En un wok o en una paella, sofregeix l’all i el bitxo i afegeix-hi tot seguit la bossa de pebrots. Un cop cuits, salpebra’ls, afegeix-hi vi blanc i deixa-ho reduir.

 

Afegeix-hi la ratlladura de la llimona i l’alfàbrega i retira-ho.

 

Aboca el pebrot tricolor sobre els musclos i deixa-ho marinar uns minuts abans de servir-ho.
 

 

Cuina Aperitiu de musclos marinats amb tres pebrots amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits