Però actualment no servim a domicili en el teu codi postal.
Consulta si disposes de servei de recollida a botiga a la teva zona
Recollir en botigaCerca i tria una de les botigues La Sirena a prop teu
Llom de salmó amb cruixent dalgues
Deixa descongelar els lloms de salmó en una safata amb reixeta a la nevera. Torra les fulles d’alga sobre una paella al foc sense condiment durant uns instants, perquè quedin cruixents.
Pela els moniatos, trosseja’ls i bull-los en aigua amb sal uns 15 minuts fins que estiguin tendres. Tritura’ls amb la batedora elèctrica amb la mantega i una mica de l’aigua de cocció. Reserva-ho en calent.
Introdueix els pinyons, la fulla d’alga, el pebre vermell, l’all directament congelat, la torrada de pa i mitja culleradeta de sal en el got de la picadora i pica fins a obtenir una barreja homogènia.
Col•loca els lloms de salmó en una placa de forn, cobreix amb la picada preparada, ruixa amb l’oli i cuina en el forn preescalfat a 200ºC, durant 12 minuts. Retira-ho i presenta el salmó amb les fulles d’alga al voltant i una llàgrima de puré de moniato. Acompanya-ho amb la maionesa barrejada amb el wasabi i una mica d’anet.
Que fàcil que és menjar bé