Però actualment no servim a domicili en el teu codi postal.
Consulta si disposes de servei de recollida a botiga a la teva zona
Recollir en botigaCerca i tria una de les botigues La Sirena a prop teu
Rap amb gambes i cloïsses amb salsa verda
Deixa descongelar el rap en una safata amb reixeta a la nevera. Descongela les gambes submergint-les en un recipient amb aigua i sal. Submergeix les cloïsses en aigua freda amb sal, directament congelades, durant 20 minuts.
Enfarina el rap, escalfa oli en una cassola, daura-hi el rap i reserva’l.
Sofregeix l’all directament congelat a la mateixa cassola. Abans que es dauri afegeix-hi el vi blanc, el fumet de peix, 100 ml d’aigua i els pèsols directament congelats. Porta-ho a ebullició, agrega-hi les cues de rap prèviament salpebrades, tapa-ho i deixa-ho coure a foc suau 4 minuts.
Passat aquest temps, afegeix-hi les gambes i les cloïsses, tapa i acaba de coure 2-3 minuts més.
Finalment, afegeix-hi el julivert directament congelat, deixa-ho reposar un minut, mou la cassola i serveix-ho.
Que fàcil que és menjar bé