Gambes a la planxa amb crema de coco i gingebre

Gambes a la planxa amb crema de coco i gingebre

Gambes a la planxa amb coco, alvocat i gingebre. Una recepta diferent!

Dificultat Baixa
25 min
Primer plat
325 kcal
Ingredients Mostrar Mostrar
A més:
  • •   1 llauna de crema de coco
  • •   1 tassa de nata líquida
  • •   1 trosset de gingebre fresc
  • •   1/2 culleradeta de bitxo mòlt
  • •   1 ceba tendra
  • •   1 llimona dolça
  • •   1 llauna d’ous de salmó
  • •   20 ml d’oli d’oliva
  • •   Pebre negre molt
  • •   Sal iodada
Preparació Mostrar Mostrar

Descongela les gambes submergint-les en aigua freda minuts abans d’elaborar la recepta. Quan tinguin la textura de descongelat, escorre-les. Submergeix l’alvocat dintre de l’envàs en aigua freda perquè es descongeli. Talla la ceba a tires fines i submergeix-les en aigua amb gel perquè s’arrissin.

 

Pela el gingebre i pica’l. Introdueix dues cullerades de ceba, directament congelada, en un bol, afegeix-hi l’alvocat picat, el suc de llimona dolça, sal i pebre, barreja-ho bé i reserva-ho.

 

Salta l’all i una cullerada de ceba directament congelats en una paella amb l’oli. Afegeix-hi les gambes pelades i segueix saltant 1 minut.

 

Agrega la crema de coco, la sal, el pebre, el bitxo i el gingebre picat i barreja-ho bé. Cuina-ho uns 2 minuts a mig foc.

 

Un minut abans d’apagar el foc, afegeix-hi la nata i el julivert directament congelat. Serveix-ho decorat amb la ceba arrissada, i la guarnició amb els ous de salmó.

 

Cuina Gambes a la planxa amb crema de coco i gingebre amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits