Però actualment no servim a domicili en el teu codi postal.
Consulta si disposes de servei de recollida a botiga a la teva zona
Recollir en botigaCerca i tria una de les botigues La Sirena a prop teu
Gambes a la planxa amb crema de coco i gingebre
Descongela les gambes submergint-les en aigua freda minuts abans d’elaborar la recepta. Quan tinguin la textura de descongelat, escorre-les. Submergeix l’alvocat dintre de l’envàs en aigua freda perquè es descongeli. Talla la ceba a tires fines i submergeix-les en aigua amb gel perquè s’arrissin.
Pela el gingebre i pica’l. Introdueix dues cullerades de ceba, directament congelada, en un bol, afegeix-hi l’alvocat picat, el suc de llimona dolça, sal i pebre, barreja-ho bé i reserva-ho.
Salta l’all i una cullerada de ceba directament congelats en una paella amb l’oli. Afegeix-hi les gambes pelades i segueix saltant 1 minut.
Agrega la crema de coco, la sal, el pebre, el bitxo i el gingebre picat i barreja-ho bé. Cuina-ho uns 2 minuts a mig foc.
Un minut abans d’apagar el foc, afegeix-hi la nata i el julivert directament congelat. Serveix-ho decorat amb la ceba arrissada, i la guarnició amb els ous de salmó.
Que fàcil que és menjar bé