Còctel de llagostins amb salsa rosa al whisky

Còctel de llagostins amb salsa rosa al whisky

Còctel de marisc amb pinya, alvocat i taronja.

Dificultat Baixa
15 min
Primer plat
140 kcal
Ingredients Mostrar Mostrar
A més:
  • •   100 g d’enciam
  • •   2 rodanxes de pinya
  • •   1 cullerada de whisky
  • •   2 cullerades de suc de taronja
  • •   1 culleradeta de pell de taronja ratllada
Preparació Mostrar Mostrar

Deixa descongelar els llagostins en una safata amb reixeta a la nevera. Submergeix l’alvocat dintre de l’envàs en aigua freda perquè es descongeli.

 

Pela la pinya i talla-la en daus. Talla l’alvocat també en daus. Barreja la salsa còctel amb la pell de taronja, el suc i el whisky.

 

Renta l’enciam, eixuga’l bé i talla’l en tires molt fines. Barreja l’enciam, la pinya, l’alvocat i els llagostins i serveix-los en copes o bols de vidre. Si vols pots presentar els llagostins pelats.

 

Reserva’l a la nevera fins al moment de servir-lo i corona’l amb una cullerada de salsa còctel.

 

Cuina Còctel de llagostins amb salsa rosa al whisky amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits