Però actualment no servim a domicili en el teu codi postal.
Consulta si disposes de servei de recollida a botiga a la teva zona
Recollir en botigaCerca i tria una de les botigues La Sirena a prop teu
Rap amb gambes i salsa americana
Descongela les rodanxes de rap deixant-les en un recipient amb reixeta a la nevera la nit anterior. Descongela les gambes submergint-les en un recipient amb aigua freda i sal minuts abans d’elaborar la recepta. Pela les gambes i reserva les closques.
Per elaborar la salsa, escalfa una cassola amb oli, afegeix-hi, directament congelada, la ceba, la pastanaga i l’all i ofega-ho fins que comenci a agafar color.
Afegeix les closques a la cassola, deixa que agafin color i flameja-les amb brandi. Posteriorment, afegeix-hi el tomàquet, la fulla de llorer i el vi blanc, cou-ho a foc tapat durant 10 minuts, tritura-ho, passa-ho per un colador xinès, afegeix-hi el julivert i salpebra-ho.
Escalfa una paella amb una mica d’oli, marca el rap fins que agafi color pels dos costats, reserva-ho i afegeix-hi una mica de sal.
Finalitza els medallons de rap en el forn, amb un raig d’oli, a 180ºC, durant 6-8 minuts.
Escalfa una paella amb una mica d’oli i salta-hi les cues de gamba, condimentant-les amb una mica de sal.
Munta els plats posant la salsa americana calenta en el fons, col.loca-hi a sobre els medallons de rap i les cues de gamba i empolvora-ho amb una mica de julivert trossejat.
Nota: es pot espessir la salsa amb una mica de maicena i es pot finalitzar la cocció del rap dins de la salsa.
Que fàcil que és menjar bé