Però actualment no servim a domicili en el teu codi postal.
Consulta si disposes de servei de recollida a botiga a la teva zona
Recollir en botigaCerca i tria una de les botigues La Sirena a prop teu
Escamarlans gratinats amb pesto de julivert
Descongela els escamarlans submergint-los en aigua freda amb sal minuts abans d’elaborar el plat.
Un cop descongelats, talla’ls per la meitat amb l’ajut d’un ganivet, tallant primer la cua, des de la unió amb el cap i, posteriorment, el cap.
Barreja la dosi d’all, el julivert, la ratlladura de llimona, el formatge parmesà ratllat i l’oli.
Posa els escamarlans en una safata de forn, cobreix-los amb una mica de pesto i introdueix-los en la part superior del forn, preescalfat a 180ºC, durant 4 minuts.
Quan els retiris del forn, afegeix sal Maldon als escamarlans i acompanya’ls amb el pesto.
Que fàcil que és menjar bé