Escamarlans gratinats amb pesto de julivert

Escamarlans gratinats amb pesto de julivert

Escamarlans gratinats amb pesto de julivert

Vídeo recepta d’escamarlans gratinats al forn, pas a pas!

Dificultat Baixa
15 min
Primer plat
195 kcal
Ingredients Mostrar Mostrar
A més:
  • •   Oli d’oliva verge extra
  • •   Sal Maldon
  • •   20 g de formatge parmesà
  • •   Ratlladura de llimona
Preparació Mostrar Mostrar

Descongela els escamarlans submergint-los en aigua freda amb sal minuts abans d’elaborar el plat.

 

Un cop descongelats, talla’ls per la meitat amb l’ajut d’un ganivet, tallant primer la cua, des de la unió amb el cap i, posteriorment, el cap.

 

Barreja la dosi d’all, el julivert, la ratlladura de llimona, el formatge parmesà ratllat i l’oli.

 

Posa els escamarlans en una safata de forn, cobreix-los amb una mica de pesto i introdueix-los en la part superior del forn, preescalfat a 180ºC, durant 4 minuts.

 

Quan els retiris del forn, afegeix sal Maldon als escamarlans i acompanya’ls amb el pesto.

 

Cuina Escamarlans gratinats amb pesto de julivert amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits