Fricandó de tonyina amb bolets

Fricandó de tonyina amb bolets

Guisat de tonyina amb bolets i ceba pas a pas.

Dificultat Baixa
45 min
Segon plat
360 kcal
Ingredients Mostrar Mostrar
A més:
  • •   200 g de tomàquet pelat a daus
  • •   3 cullerades de farina per a fregits
  • •   30 g d’ametlla torrada
  • •   1 grapat de daus de pa
  • •   Pebre negre molt
  • •   1 got de vi de xerès o de brandi
  • •   5 cullerades d’oli d’oliva
  • •   Sal
Preparació Mostrar Mostrar

Deixa descongelar la tonyina en una safata amb reixeta a la nevera. En un morter o amb l’ajuda d’una picadora, pica les ametlles amb els daus de pa, l’all i el julivert directament congelats. Reserva la picada.

 

Salpebra la tonyina i enfarina-la lleugerament. Escalfa bé l’oli en una cassola i fregeix-hi la tonyina un minut per cada costat. Retira-la i reserva-la.

 

Posa la ceba directament congelada al mateix oli i sofregeix-la 8 minuts. Afegeix-hi el tomàquet i sofregeix-ho 10 minuts més remenant-ho sovint. Incorpora-hi els bolets i el xerès i deixa que s’evapori l’alcohol.

 

Afegeix-hi 200 ml d’aigua i porta-ho a ebullició. Afegeix-hi la tonyina i la picada i deixa-ho coure tapat 4 minuts més. Rectifica de sal, retira-ho del foc, deixa-ho reposar 2 minuts i serveix-ho.

 

Cuina Fricandó de tonyina amb bolets amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits