Però actualment no servim a domicili en el teu codi postal.
Consulta si disposes de servei de recollida a botiga a la teva zona
Recollir en botigaCerca i tria una de les botigues La Sirena a prop teu
Fricandó de tonyina amb bolets
Deixa descongelar la tonyina en una safata amb reixeta a la nevera. En un morter o amb l’ajuda d’una picadora, pica les ametlles amb els daus de pa, l’all i el julivert directament congelats. Reserva la picada.
Salpebra la tonyina i enfarina-la lleugerament. Escalfa bé l’oli en una cassola i fregeix-hi la tonyina un minut per cada costat. Retira-la i reserva-la.
Posa la ceba directament congelada al mateix oli i sofregeix-la 8 minuts. Afegeix-hi el tomàquet i sofregeix-ho 10 minuts més remenant-ho sovint. Incorpora-hi els bolets i el xerès i deixa que s’evapori l’alcohol.
Afegeix-hi 200 ml d’aigua i porta-ho a ebullició. Afegeix-hi la tonyina i la picada i deixa-ho coure tapat 4 minuts més. Rectifica de sal, retira-ho del foc, deixa-ho reposar 2 minuts i serveix-ho.
Que fàcil que és menjar bé