Arròs amb sípia i alls tendres

Arròs amb sípia i alls tendres

Arròs amb sípia i alls tendres

Vídeo recepta d’arròs amb sípia. Pas a pas!

Dificultat Baixa
15 min
Primer plat
475 kcal
Ingredients Mostrar Mostrar
A més:
  • •   Barreja 4 pebres
  • •   Oli d’oliva verge extra
  • •   Sal iodada
Preparació Mostrar Mostrar

Descongela la sípia en un recipient amb reixeta dins de la nevera. Posteriorment, fes-li uns talls en els laterals.

 

Escalfa una paella amb oli i daura-hi la sípia per cada costat. Després, reserva-la, talla-la a trossos i dóna'ls-hi un punt de sal.

 

Afegeix una mica més d'oli a la paella, posa-hi els alls tendres directament congelats, i ofega’ls durant 4 minuts. Afegeix-hi l'arròs, les dosis de julivert i, finalment, la sípia.

 

Cuina-ho tot junt durant 2 minuts i salpebra-ho.

 

Cuina Arròs amb sípia i alls tendres amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits