Lluç amb tomàquet, carxofes i pernil

Lluç amb tomàquet, carxofes i pernil

Recepta de lluç amb verdures i pernil. Deliciós!

Dificultat Baixa
20 min
Segon plat
360 kcal
Ingredients Mostrar Mostrar
A més:
  • •   300 g de tomàquet pelat a daus
  • •   Pebre negre mòlt
  • •   Orenga
  • •   Pernil trossejat
  • •   Vi blanc
  • •   Sal
  • •   Oli d’oliva verge extra
Preparació Mostrar Mostrar

Descongela els centres de lluç a la nevera, en un recipient amb reixeta,  o bé submergint-los amb l'envàs al buit en aigua freda.

 

Cou les carxofes al vapor directament congelades fins que estiguin tendres.

 

En una paella amb una mica d'oli i a foc fort afegeix-hi la ceba directament congelada, ofega-la fins que estigui tendra i prengui una mica de color i, en aquest moment, afegeix-hi l'all, el tomàquet trossejat, les carxofes i el rajolí de vi. Deixa que s’evapori l’alcohol, salpebra-ho i afegeix-hi una mica d'orenga i els trossets de pernil.

Dóna punt de sal als centres de lluç i cou-los al vapor durant 5 minuts

 

Munta cada plat amb un centre de lluç ruixat amb un rajolí d'oli, empolvora’l amb una mica d'orenga i acompanya'l amb el sofregit.

 

Nota: es poden utilitzar altres talls de lluç i es poden coure al vapor directament congelats.

 


 

Cuina Centre de lluç amb tomàquet, carxofes i pernil amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits