Però actualment no servim a domicili en el teu codi postal.
Consulta si disposes de servei de recollida a botiga a la teva zona
Recollir en botigaCerca i tria una de les botigues La Sirena a prop teu
Lluç amb tomàquet, carxofes i pernil
Descongela els centres de lluç a la nevera, en un recipient amb reixeta, o bé submergint-los amb l'envàs al buit en aigua freda.
Cou les carxofes al vapor directament congelades fins que estiguin tendres.
En una paella amb una mica d'oli i a foc fort afegeix-hi la ceba directament congelada, ofega-la fins que estigui tendra i prengui una mica de color i, en aquest moment, afegeix-hi l'all, el tomàquet trossejat, les carxofes i el rajolí de vi. Deixa que s’evapori l’alcohol, salpebra-ho i afegeix-hi una mica d'orenga i els trossets de pernil.
Dóna punt de sal als centres de lluç i cou-los al vapor durant 5 minuts
Munta cada plat amb un centre de lluç ruixat amb un rajolí d'oli, empolvora’l amb una mica d'orenga i acompanya'l amb el sofregit.
Nota: es poden utilitzar altres talls de lluç i es poden coure al vapor directament congelats.
Que fàcil que és menjar bé