Boca amb salsa tirolesa

Boca amb salsa tirolesa

Recepta de cranc amb salsa rosa. Espectacular!

Dificultat Baixa
20 min
Entrant
Ingredients Mostrar Mostrar
A més:
  • •   Tomàquet madur ratllat
  • •   Fulles de llorer
  • •   Boles de pebre negre
  • •   Sal iodada
Preparació Mostrar Mostrar

Bull les boques directament congelades, afegeix-les a l'aigua bullent amb sal abundant, unes fulles de llorer i boletes de pebre negre. Quan l'aigua torni a bullir, compta 8 minuts de cocció i escorre les boques.

 

Un cop escorregudes convé posar-les en aigua freda perquè parin la cocció. Finalment escorre-les un altre cop.

 

Per fer la salsa s'ha de barrejar el tomàquet, la maionesa a parts iguals i la picada de ceba.

 

Cuina Boca amb salsa tirolesa amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits