Però actualment no servim a domicili en el teu codi postal.
Consulta si disposes de servei de recollida a botiga a la teva zona
Recollir en botigaCerca i tria una de les botigues La Sirena a prop teu
Peix amb escames de verdures
Deixa que els filets de lluç es descongelin en una safata amb reixeta a la nevera. Renta el carbassó i treu-li les puntes. Talla’l en rodanxes molt fines amb l’ajut d’una mandolina o un ganivet de fulla ampla.
Escalfa un cassó amb aigua abundant i bull les pastanagues directament congelades en aigua en ebullició amb sal durant 5 minuts. Quan resti un minut, afegeix el carbassó.Escorre les dues verdures i refreda-les sota l’aixeta amb aigua freda. Talla les pastanagues en petites rodanxes.
Salpebra els filets de peix i cuina’ls en una paella gran antiadherent amb l’oli durant 2 minuts per tots dos costats.Col.loca 1 filet i mig a cada plat, tot creant la forma d’un peix. Cobreix el peix sencer amb les làmines de carbassó, simulant el cos i forma les aletes i l’ull amb les rodanxes de pastanaga. Acaba ruixant amb unes gotes d’oli d’oliva.
Que fàcil que és menjar bé