Però actualment no servim a domicili en el teu codi postal.
Consulta si disposes de servei de recollida a botiga a la teva zona
Recollir en botigaCerca i tria una de les botigues La Sirena a prop teu
LLuç amb pebrot xoricer i ametlles
Deixa descongelar les rodanxes de lluç en una safata amb reixeta a la nevera. Posa en remull el pebrot partit en dos en un bol amb aigua calenta un parell d’hores.
Separa la polpa del pebrot xoricer de la pell amb l’ajuda d’un ganivet. Tritura-la al vas de la batedora amb les ametlles pelades i 1 gotet d’aigua.
Escalfa l’oli en una paella i afegeix-hi l’all directament congelat. Cuina-ho uns instants fins que es desfaci.
Incorpora-hi les patates directament congelades, les ametlles i el pebrot triturats, el bitxo, el fumet directament congelat i 200 ml d’aigua, i deixa-ho coure 10 minuts.
Afegeix-hi les rodanxes de lluç prèviament salpebrades i el julivert directament congelat, tapa-ho i cuina-ho remenant la cassola 4-5 minuts més. Serveix-ho ràpidament.
Per a la salsa: si t’agrada que la salsa quedi més densa, afegeix-hi una mica de pa torrat mòlt al final de la cocció i barreja-ho.
Que fàcil que és menjar bé