LLuç amb pebrot xoricer i ametlles

LLuç amb pebrot xoricer i ametlles

Recepta de lluç amb salsa d’ametlles. T’encantarà!

Dificultat Baixa
30 min
Segon plat
380 kcal
Ingredients Mostrar Mostrar
A més:
  • •   600 g de patata rostida a rodanxes la Sirena
  • •   Pebre negre mòlt la Sirena
  • •   1 pebrot vermell
  • •   3 cullerades (30 ml) d’oli d’oliva
  • •   1 o 2 bitxos
  • •   12 ametlles torrades
  • •   Sal iodada
Preparació Mostrar Mostrar

Deixa descongelar les rodanxes de lluç en una safata amb reixeta a la nevera. Posa en remull el pebrot partit en dos en un bol amb aigua calenta un parell d’hores.

 

Separa la polpa del pebrot xoricer de la pell amb l’ajuda d’un ganivet. Tritura-la al vas de la batedora amb les ametlles pelades i 1 gotet d’aigua.

 

Escalfa l’oli en una paella i afegeix-hi l’all directament congelat. Cuina-ho uns instants fins que es desfaci.

 

Incorpora-hi les patates directament congelades, les ametlles i el pebrot triturats, el bitxo, el fumet directament congelat i 200 ml d’aigua, i deixa-ho coure 10 minuts.

 

Afegeix-hi les rodanxes de lluç prèviament salpebrades i el julivert directament congelat, tapa-ho i cuina-ho remenant la cassola 4-5 minuts més. Serveix-ho ràpidament.

 

Per a la salsa: si t’agrada que la salsa quedi més densa, afegeix-hi una mica de pa torrat mòlt al final de la cocció i barreja-ho.
 

 

Cuina LLuç amb pebrot xoricer i ametlles amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits