Crema verda amb formatge de cabra i pipes

Crema verda amb formatge de cabra i pipes

Recepta de crema de verdures amb formatge. Fàcil i molt saludable!

Dificultat Baixa
35 min
Primer plat
450 kcal
Ingredients Mostrar Mostrar
A més:
  • •   Pebre negre mòlt
  • •   500 ml de brou de verdures
  • •   150 g de formatge de cabra tipus corró
  • •   50 g de pipes de gira-sol salades
  • •   4 tomàquets cherry
  • •   7 cullerades (70 ml) d’oli d’oliva
  • •   Sal
Preparació Mostrar Mostrar

Escalfa 3 cullerades d’oli en una cassola i afegeix-hi la ceba directament congelada. Ofega-la 8 minuts i afegeix-hi les mongetes i els espàrrecs directament congelats. Afegeix-hi el brou, sal i pebre i cuina-ho tapat 20 minuts.

 

Retira-ho del foc i tritura-ho amb la batedora elèctrica. Passa-ho per un colador xinès si vols que la crema quedi molt fina i serveix-la en plats fondos o bols.

 

Afegeix el formatge esmicolat per sobre, el tomàquet cherry tallat per la meitat i una cullerada de pipes a cada ració. Ruixa-ho amb oli d’oliva cru i serveix-ho.

 

 

Cuina Crema verda amb formatge de cabra i pipes amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits