Hamburguesa tex-mex

Hamburguesa tex-mex

Recepta d'hamburguesa amb un toc tex mex. Fàcil i ràpida!

Dificultat Baixa
20 min
Segon plat
500 kcal
Ingredients Mostrar Mostrar
A més:
  • •   1 bossa de nachos tex-mex
  • •   1 terrina de guacamole
  • •   2 cullerades de tomàquet pelat a daus
  • •   Pebre negre mòlt
  • •   220 ml d’oli d’oliva
  • •   Unes fulletes de coriandre fresc (opcional)
  • •   Unes gotes de salsa picant
  • •   1 llima
  • •   Sal
Preparació Mostrar Mostrar

Descongela les hamburgueses al frigorífic, traient-les de la bossa i col.locant-les sobre una reixeta perquè els sucs de la descongelació quedin a part.

 

Introdueix el tomàquet i la ceba directament congelats en un bol amb el suc de la llima, una cullerada d’oli, sal, pebre, unes gotes de salsa picant i unes quantes fulles de coriandre picades. Remena-ho i deixa-ho descongelar a temperatura ambient.

 

Escalfa 200 ml d’oli en una paella (també pots utilitzar la fregidora) i fregeix-hi les patates fins que comencin a daurar-se. Retira-les i deixa-les escórrer sobre paper absorbent.

 

Escalfa una planxa, unta-la amb l’oli restant i cuina-hi les hamburgueses de 2 a 3 minuts per cada costat segons el punt de cocció desitjat.

 

Serveix-les en 4 plats amb les patates, uns quants nachos, el guacamole i la salsa de tomàquet, ceba i llima. Decora-ho amb fulles de coriandre.

 

Cuina Hamburguesa tex-mex amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits