Gelat de xocolata amb salsa de coco i nous

Gelat de xocolata amb salsa de coco i nous

Gaudeix de l’increïble combinació de gelat de xocolata

amb una deliciosa salsa de coco i nous caramel·litzades. 

Dificultat Baixa
20 min
Postres
625 kcal
Ingredients Mostrar Mostrar
Ingredients Sirena
  • •   2 terrines de gelat de xocolata sense sucre la Sirena (No disponible)
A més:
  • •   250 g de nata sense sucre
  • •   1/2 litre de llet de coco
  • •   2 fulls de gelatina
  • •   50 g de sucre
  • •   120 g de nous pecanes
Preparació Mostrar Mostrar

Deixa descongelar la nata seguint les indicacions de l'envàs.

 

Posa els fulls de gelatina en aigua freda i, mentrestant, escalfa la llet de coco. Un cop la gelatina s'hagi hidratat, escorre-la i afegeix-la a la llet de coco calenta, i remena-ho fins que es dissolgui.

 

Un cop estigui fred, barreja-ho amb la nata removent-ho de dalt a baix.

 

Posa el sucre en una paella amb unes quantes gotes d'aigua, escalfa-ho fins que estigui daurat i afegeix-hi les nous. Remena-ho i aboca-ho sobre la superfície de treball, lleugerament untada amb una mica d'oli. Un cop fred, separa les nous.

 

Presenta la salsa de coco amb una bola de gelat de xocolata i decora-ho amb les nous caramel-litzades.

 

Cuina Gelat de xocolata amb salsa de coco i nous amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits