Però actualment no servim a domicili en el teu codi postal.
Consulta si disposes de servei de recollida a botiga a la teva zona
Recollir en botigaCerca i tria una de les botigues La Sirena a prop teu
Gelat de xocolata amb salsa de coco i nous
amb una deliciosa salsa de coco i nous caramel·litzades.
Deixa descongelar la nata seguint les indicacions de l'envàs.
Posa els fulls de gelatina en aigua freda i, mentrestant, escalfa la llet de coco. Un cop la gelatina s'hagi hidratat, escorre-la i afegeix-la a la llet de coco calenta, i remena-ho fins que es dissolgui.
Un cop estigui fred, barreja-ho amb la nata removent-ho de dalt a baix.
Posa el sucre en una paella amb unes quantes gotes d'aigua, escalfa-ho fins que estigui daurat i afegeix-hi les nous. Remena-ho i aboca-ho sobre la superfície de treball, lleugerament untada amb una mica d'oli. Un cop fred, separa les nous.
Presenta la salsa de coco amb una bola de gelat de xocolata i decora-ho amb les nous caramel-litzades.
Que fàcil que és menjar bé