Però actualment no servim a domicili en el teu codi postal.
Consulta si disposes de servei de recollida a botiga a la teva zona
Recollir en botigaCerca i tria una de les botigues La Sirena a prop teu
Tulipes farcides amb gelat de vainilla i taronja
Prepara unes delicioses tulipes i tindràs un resultat increïble.
Pela les taronges intentant agafar la part més superficial de la pell i no agafar gens de polpa blanca. Talla la pell a la juliana, és a dir, a tires molt fines i llargues, barreja 50 g de sucre amb unes gotes d'aigua, remena-ho per ajudar que cristal.litzi i afegeix-hi la pell de taronja. Deixa-ho coure 2 o 3 minuts, escampa-ho en un plat, separa els diferents trossets i afegeix-hi una mica més de sucre.
La resta d'elaboració s'ha de fer pocs minuts abans de servir el plat. Fes el suc de les taronges i fes boles de gelat amb l'ajuda d'un utensili per fer boles. Si treus el gelat del congelador 5 minuts abans, et serà més fàcil modelar les boles.
Si entre una bola i una altra passes l'utensili per aigua tèbia, les boles et sortiran molt millor.
Col-loca les boles dins les tulipes i rega-les amb el suc de taronja i el cava. Finalment, decora-les amb la pell de taronja glacejada i serveix-les immediatament.
Que fàcil que és menjar bé