Copa After Eight

Copa After Eight

Popular recepta d’After Eight: gelat de xocolata i llet de coco.

Dificultat Baixa
10 min
Postres
400 kcal
Ingredients Mostrar Mostrar
A més:
  • •   200 ml de llet de coco
  • •   50 g de sucre
  • •   Unes fulles de menta fresca
Preparació Mostrar Mostrar

Escalfa la llet de coco amb el sucre. Just abans que bulli, afegeix-hi la meitat de les fulles de menta, apaga el foc i deixa-ho infusionar uns 5 minuts. Cola-ho i deixa-ho refredar.

 

Treu del congelador el gelat de xocolata uns minuts abans. Fes boles amb l'ajuda d'una cullera per a gelats i disposa-les en un got. Tira la llet infusionada per sobre i decora-ho amb la resta de fulles de menta.

 

Cuina Copa After Eight amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits