Gelat de crocant amb fruits secs caramel·litzats

Gelat de crocant amb fruits secs caramel·litzats

Sorprèn als teus convidats amb un gelat crocant

acompanyat de fruites seques caramel·litzades.

Dificultat Baixa
10 min
Postres
965 kcal
Ingredients Mostrar Mostrar
A més:
  • •   20 g de nous pelades
  • •   20 g d'avellanes
  • •   20 g d’ametlla torrada i pelada
  • •   4 cullerades de sucre
  • •   100 g de xocolata fondant
  • •   100 ml de nata líquida
  • •   Paper de forn
Preparació Mostrar Mostrar

Introdueix el sucre en un cassó, agrega una cullerada d'aigua i cuina sense remoure a mig foc fins a obtenir un caramel ros.

 

Col·loca els fruits secs sobre un full de paper de forn i aboca a sobre el caramel. Deixa refredar i trosseja amb un ganivet gran.

 

Prepara el xarop: pica la xocolata, introdueix-la en un bol i agrega per sobre la nata bullent. Remou fins a obtenir un xarop llis.

 

Serveix rodanxes de crocant amb el xarop de xocolata i trossets de fruits secs caramel·litzats.

 

Cuina Gelat de crocant amb fruits secs caramel·litzats amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits