Bicolor gelat amb ametlla caramel.litzada

Bicolor gelat amb ametlla caramel.litzada

El clàssic gelat al tall de vainilla i xocolata

amb un toc especial: ametlla caramel·litzada.

Dificultat Baixa
15 min
Postres
420 kcal
Ingredients Mostrar Mostrar
Ingredients Sirena
A més:
  • •   80 g d’ametlla picada
  • •   20 g de sucre
Preparació Mostrar Mostrar

Obre els vasets de gelat, separa la vainilla de la xocolata i deixa’ls descongelar.

 

Posa l’ametlla picada en una paella amb el sucre i escalfa-ho al foc, sense parar de remenar, fins a obtenir el caramel cruixent recobrint l’ametlla.

 

Remena els gelats desfets de vainilla i xocolata, disposa cada un en una meitat del plat i col-loca el tall de gelat de vainilla i xocolata a sobre, de manera que no coincideixin els colors.

 

Decora-ho amb l’ametlla caramel-litzada.

 

Cuina Bicolor gelat amb ametlla caramel.litzada amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits