Però actualment no servim a domicili en el teu codi postal.
Consulta si disposes de servei de recollida a botiga a la teva zona
Recollir en botigaCerca i tria una de les botigues La Sirena a prop teu
Coulant amb coulis de fruits del bosc
Reserva algunes groselles i gerds per decorar aquestes postres descongelant-les en un plat.
Escalfa aigua i, quan bulli, afegeix-hi les fruites del bosc directament congelades i el sucre. Deixa que bulli durant 5 minuts, tritura la salsa, passa-la per un colador i deixa-la refredar.
Preescalfa el forn a 200ºC, introdueix els coulants congelats i forneja’ls durant 15 minuts. Quan els treguis del forn, deixa’ls reposar durant dos minuts i després retira el paper d’alumini amb l’ajut d’una tisora.
Dibuixa un cor amb el coulis en el fons del plat, col.loca el coulant en el centre i acompanya’l amb una bola de gelat. Acaba decorant amb les fruites del bosc que havies reservat.
Que fàcil que és menjar bé