Bledes amb crema de llimona i gambes

Bledes amb crema de llimona i gambes

Recepta de gambes amb crema de llimona i bledes

Dificultat Baixa
25 min
Primer plat
250 kcal
Ingredients Mostrar Mostrar
A més:
  • •   1 llimona
  • •   300 ml de llet
  • •   50 g de mantega
  • •   30 g de farina
  • •   Pebre negre mòlt
  • •   Nou moscada
  • •   Sal
Preparació Mostrar Mostrar

Descongela les gambes sobre una reixeta perquè els sucs de la descongelació quedin a part.

 

Bull o cou al vapor les bledes, directament congelades; mentrestant, salta les gambes amb la mantega desfeta, salpebra-les i reserva-les.

 

A la mateixa paella on hi ha la mantega, afegeix-hi la farina i barreja-ho fins a tenir una pasta homogènia. Aboca-hi el suc de la llimona i, sense deixar de remenar, també la llet ben calenta. Salpebra-ho i aromatitza-ho amb una mica de nou moscada ratllada i continua remenant-ho fins que quedi una salsa espessa.

 

Posa les bledes calentes en un plat, tira-hi la salsa i, finalment, col-loca les gambetes per sobre.

 

Cuina Bledes amb crema de llimona i gambes amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits