Bledes mimosa

Bledes mimosa

Recepta de verdura amb pernil dolç i ou. Lleugera i fàcil!

Dificultat Baixa
20 min
Primer plat
265 kcal
Ingredients Mostrar Mostrar
A més:
  • •   80 g de pernil dolç tallat a daus
  • •   30 g d’ametlla marcona filetejada
  • •   12 ous de guatlla
  • •   20 ml d’oli d’oliva
  • •   El suc d’una llimona
  • •   Pebre negre mòlt
  • •   Sal
  • •   Nou moscada
Preparació Mostrar Mostrar

Prepara una olla d'aigua bullint amb sal, tira-hi les bledes directament congelades i deixa-les coure durant 10 minuts. (També pots cuinar-les al vapor durant 10 minuts). Escorre-les i reserva-les.

 

Reofega el pernil en una paella amb l'oli. Afegeix les ametlles i finalment l'all directament congelat. Afegeix les bledes a la paella i reofega-les amb la resta d'ingredients, afegeix el suc d'una llimona i segueix reofegant uns 4 minuts més.

 

Pela els ous, talla'ls a quarts i reserva'ls. Reparteix les bledes en 4 plats i decora'ls amb els ous reservats.

 

Cuina Bledes mimosa amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits