Però actualment no servim a domicili en el teu codi postal.
Consulta si disposes de servei de recollida a botiga a la teva zona
Recollir en botigaCerca i tria una de les botigues La Sirena a prop teu
Mousse de llagostins
Descongela els llagostins submergits en aigua freda durant uns minuts i escorre’ls quan tinguin textura de descongelats. Descongela la nata a la nevera el dia abans o un parell d’hores a temperatura ambient.
Posa en una paella a foc mitjà un raig d’oli, la meitat de la mantega i els llagostins, i deixa’ls daurar un parell de minuts; reserva’ls.
Afegeix-hi la ceba directament congelada i els caps i les closques dels llagostins saltats. Posa-hi una mica més d’oli si cal i una mica de sal. Un cop la ceba sigui transparent, afegeix-hi el xerès i deixa’l reduir. Incorpora-hi ¼ de litre d’aigua i fes-ho bullir durant uns 20 minuts. Passat aquest temps cola-ho comprimint bé les closques per recuperar tot el suc.
Per altra banda desfés la resta de mantega en un cassó, incorpora-hi la farina a poc a poc, com si fessis beixamel, i el fumet de llagostins fins a obtenir una salsa homogènia; salpebra-ho. Passa pel triturador totes les cues de llagostí menys 4, que utilitzarem per decorar.
Un cop la salsa sigui freda, barreja-la amb els llagostins triturats i la nata muntada. Posa la mousse en gots petits o copetes, col.loca-hi les cues de llagostí que has reservat i decora-ho amb el porradell picat.
Que fàcil que és menjar bé