Però actualment no servim a domicili en el teu codi postal.
Consulta si disposes de servei de recollida a botiga a la teva zona
Recollir en botigaCerca i tria una de les botigues La Sirena a prop teu
Lasanya de llagostins
Per descongelar els llagostins, submergeix-los en aigua durant uns minuts i escorre'ls.
Bull les plaques de lasanya amb força aigua salada i una fulla de llorer. Escorre la pasta, refreda-la amb aigua i posa-hi una mica d'oli perquè no s'enganxi.
Fregeix els llagostins i reserva'ls. En el mateix oli, ofega, és a dir, cou a foc lent, la ceba directament congelada, el carbassó a mitges làmines i el porro tallat a la juliana, a tires fines. Un cop cuit, fes una reducció amb el xerès i després, agrega-hi els llagostins pelats.
Per a la salsa, desfés la mantega i tira-hi la farina. Barreja-ho afegint-hi la llet calenta de mica en mica. Tot seguit, posa-hi les pells i els caps dels llagostins, deixa-ho coure tot junt durant 5 minuts remenant-ho sovint i passa la salsa pel colador xinès. Reserva una mica de salsa i barreja la resta amb el farcit de les verdures.
En una safata per al forn, posa-hi una làmina de pasta i alterna amb les verdures i els llagostins fins a fer 3 capes. Finalment, cobreix-ho de salsa i tira-hi per sobre el formatge ratllat. Llest per gratinar i servir!
Que fàcil que és menjar bé