Però actualment no servim a domicili en el teu codi postal.
Consulta si disposes de servei de recollida a botiga a la teva zona
Recollir en botigaCerca i tria una de les botigues La Sirena a prop teu
Amanida tropical d’escamarlans
Deixa descongelar l'alvocat en una safata amb reixeta a la nevera. Descongela els escamarlans submergint-los en aigua freda durant uns minuts, just abans de cuinar-los. Un cop descongelats, escorre’ls. Descongela el mango seguint les indicacions de l'envàs.
Talla l'alvocat en dauets, col·loca'l en un plat i ruixa'l amb una mica de suc de llima. Neteja i asseca l'enciam, talla'l en trossos regulars i introdueix-los en una enciamera.
En un bol barreja el suc de llima restant amb la mostassa, la salsa agredolça, sal i pebre i afegeix-hi l'oli verge extra a poc a poc, batent-ho amb una forquilla. Afegeix-ho a l'amanida i remena-ho.
Escalfa l'oli d'oliva en una paella gran i cuina-hi els escamarlans per tandes durant 3 minuts donant-los la volta a mitja cocció. Sala'ls i serveix-los en plats individuals. Afegeix-los al costat de l'amanida i decora-ho amb nous.
Que fàcil que és menjar bé