Escamarlans amb cloïsses

Escamarlans amb cloïsses

Escamarlans amb cloïsses

Recepta de cloïsses i escamarlans, un guisat exquisit!

Dificultat Baixa
10 min
Segon plat
310 kcal
Ingredients Mostrar Mostrar
A més:
  • •   200 ml de vi blanc
  • •   100 ml d’oli d’oliva
  • •   El suc d’una llimona sencera
  • •   Sal
Preparació Mostrar Mostrar

Descongela els escamarlans i les cloïsses per separat submergint-les en aigua freda amb sal durant uns minuts. Un cop descongelats escorre els escamarlans i canvia l'aigua de les cloïsses.

 

Sala els escamarlans i cou-los a la paella amb l'oli calent, a foc suau i tapats, uns 3 minuts. Afegeix-hi l'all directament congelat i les cloïsses, i torna a tapar la paella.

 

Quan s'obrin les cloïsses, afegeix-hi el julivert congelat, ruixa-ho tot amb el vi i deixa que s'evapori a foc viu durant 2 minuts. Treu-ho del foc, ruixa-ho amb el suc de llimona i serveix-ho ben calent.

 

Cuina Escamarlans amb cloïsses amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits