Però actualment no servim a domicili en el teu codi postal.
Consulta si disposes de servei de recollida a botiga a la teva zona
Recollir en botigaCerca i tria una de les botigues La Sirena a prop teu
Escamarlans al whisky sobre crema de marisc
Descongela els escamarlans submergint-los en aigua freda fins que hagin perdut la textura del congelat. Escalfa la crema de marisc al microones seguint les instruccions de l’envàs.
Col·loca els escamarlans en una placa de forn, salpebra’ls i ruixa’ls amb un rajolí d’oli. Cou-los sota el grill del forn, prèviament escalfat, durant 4 minuts.
Ruixa amb el whisky i cou-los 5 minuts més. Retira’ls del forn i barreja’n el suc resultant amb la crema de marisc. Serveix els escamarlans sobre la crema, en un plat fondo. Decora amb la branqueta d’anet.
Que fàcil que és menjar bé