Escamarlans al whisky sobre crema de marisc

Escamarlans al whisky sobre crema de marisc

Recepta d’escamarlans al forn cuinats amb whisky.

Dificultat Mitja
20 min
Primer plat
305 kcal
Ingredients Mostrar Mostrar
A més:
  • •   50 ml de whisky
  • •   40 ml d’oli d’oliva
  • •   4 branquetes d’anet
  • •   Pebre negre molt
  • •   Sal iodada
Preparació Mostrar Mostrar

Descongela els escamarlans submergint-los en aigua freda fins que hagin perdut la textura del congelat. Escalfa la crema de marisc al microones seguint les instruccions de l’envàs.

 

Col·loca els escamarlans en una placa de forn, salpebra’ls i ruixa’ls amb un rajolí d’oli. Cou-los sota el grill del forn, prèviament escalfat, durant 4 minuts.

 

Ruixa amb el whisky i cou-los 5 minuts més. Retira’ls del forn i barreja’n el suc resultant amb la crema de marisc. Serveix els escamarlans sobre la crema, en un plat fondo. Decora amb la branqueta d’anet.

 

Cuina Escamarlans al whisky sobre crema de marisc amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits