Però actualment no servim a domicili en el teu codi postal.
Consulta si disposes de servei de recollida a botiga a la teva zona
Recollir en botigaCerca i tria una de les botigues La Sirena a prop teu
Amanida de marisc amb alvocat i poma
Descongela les potes de pop i les vieires a la nevera; si tens pressa, pots submergir-les en aigua freda amb el mateix envàs.
Cou els escamarlans i els llagostins directament congelats en aigua bullent amb sal i llorer (els llagostins mitjans bull-los 1 minut i els escamarlans grans 2 minuts). Després, atura la cocció submergint el marisc en aigua gelada amb sal.
Escalfa una paella amb una mica d’oli i salta-hi les vieires durant uns segons, fins que agafin una mica de color. Reserva-les.
Pela els llagostins i els escamarlans, reserva les cues i guarda les pinces i els caps. Talla les potes de pop en rodanxes fines.
Escalfa una paella amb oli, afegeix-hi els caps i les pinces dels escamarlans, les closques dels llagostins i salta-ho. Cobreix-ho amb oli i retira del foc. Quan estigui fred, cola-ho i reserva l’oli.
Prepara la vinagreta amb una mica de sal, pebre, la dosi de julivert, el vinagre de poma i el de Xerès, l’oli amb què hem saltat els caps i oli d’oliva verge extra cru. La proporció d’oli respecte del vinagre ha de ser 4 a 1.
Talla la ceba tendra, la poma i el tomàquet en quadradets i afegeix-ho a la vinagreta. Talla l’alvocat en daus, prèviament descongelat, i reserva-ho per posar-lo en el plat.
Posa en un plat les vieires i el pop al fons, les cues de llagostí i escamarlà per sobre i ruixa-ho amb la vinagreta i l’alvocat.
Que fàcil que és menjar bé