Però actualment no servim a domicili en el teu codi postal.
Consulta si disposes de servei de recollida a botiga a la teva zona
Recollir en botigaCerca i tria una de les botigues La Sirena a prop teu
Llagostins al whisky
Descongela els llagostins submergint-los en aigua freda uns minuts abans de cuinar-los. Quan tinguin la textura de descongelats, escorre’ls i reserva’ls.
Escalfa una paella amb una mica d’oli, afegeix-hi la ceba trossejada directament congelada i, quan sigui tendra, el tomàquet, l’all també congelat i unes boletes de pebre en gra.
Afegeix els llagostins a la paella i ofega’ls fins que canviïn de color. Tot seguit, afegeix-hi la dosi de julivert congelada, flameja-ho amb el whisky que haurem preescalfat i rectifica el punt de sal.
Posa els llagostins en un plat i cobreix-los amb la salsa.
Nota: el flamejat amb el whisky fes-ho fora de la campana extractora.
Que fàcil que és menjar bé