Pita de pollastre

Pita de pollastre

Recepta de pa de pita amb pollastre i verdures. Cuina fàcil i ràpida!

Dificultat Baixa
20 min
Primer plat
510 kcal
Ingredients Mostrar Mostrar
Ingredients Sirena
A més:
  • •   4 pans de pita
  • •   2 pits de pollastre
  • •   Comí en pols
  • •   Oli d’oliva, sal i pebre
Preparació Mostrar Mostrar

Talla els pits de pollastre a daus, salpebra’ls, salta’ls amb una mica d’oli ben calent i reserva’ls.

 

A la mateixa paella afegeix la samfaina i la ceba directament congelades, cou-ho a foc fort i, un cop descongelat, abaixa la temperatura i deixa-ho coure uns 8 minuts més. Finalment afegeix-hi el pollastre, salpebra-ho i condimenta-ho amb una mica de comí.

 

Col.loca el pa de pita al plat, posa el farcit de pollastre a la meitat del pa i doblega-ho com si fessis un entrepà.

 

Cuina Pita de pollastre amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits