Pita d’espinacs amb tzatziki

Pita d’espinacs amb tzatziki

Recepta de pa de pita amb espinacs. Un plat saludable i boníssim!

Dificultat Baixa
20 min
Primer plat
370 kcal
Ingredients Mostrar Mostrar
Ingredients Sirena
A més:
  • •   4 pans de pita
  • •   40 g de panses de Corint
  • •   1 iogurt
  • •   1 llimona
  • •   200 g de cogombre
  • •   Sal iodada, pebre i oli d’oliva
Preparació Mostrar Mostrar

Bull els espinacs o cou-los al vapor directament congelats.

 

Mentrestant cou la ceba directament congelada, amb una mica d’oli, a foc molt baix i tapada (ha de quedar cuita, però sense agafar color). Un cop sigui cuita, afegeix-hi les panses i seguidament els espinacs, salpebra-ho i deixa-ho coure uns minuts tot junt.

 

Per fer la salsa tzatziki deixa descongelar l’all i barreja’l amb el iogurt, el suc de la llimona, sal i pebre. Pela el cogombre, talla’l ben petit i afegeix-ho a la salsa. Finalment, afegeix-hi una mica d’oli i remena-ho fins que quedi tot ben barrejat.

 

Escalfa les pites (tal com s’indica a l’envàs) i farceix-les amb els espinacs i una mica de salsa. Deixa la resta de salsa a part perquè se n’afegeixi qui vulgui.

 

Cuina Pita d’espinacs amb tzatziki amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits