Però actualment no servim a domicili en el teu codi postal.
Consulta si disposes de servei de recollida a botiga a la teva zona
Recollir en botigaCerca i tria una de les botigues La Sirena a prop teu
Pita d’espinacs amb tzatziki
Bull els espinacs o cou-los al vapor directament congelats.
Mentrestant cou la ceba directament congelada, amb una mica d’oli, a foc molt baix i tapada (ha de quedar cuita, però sense agafar color). Un cop sigui cuita, afegeix-hi les panses i seguidament els espinacs, salpebra-ho i deixa-ho coure uns minuts tot junt.
Per fer la salsa tzatziki deixa descongelar l’all i barreja’l amb el iogurt, el suc de la llimona, sal i pebre. Pela el cogombre, talla’l ben petit i afegeix-ho a la salsa. Finalment, afegeix-hi una mica d’oli i remena-ho fins que quedi tot ben barrejat.
Escalfa les pites (tal com s’indica a l’envàs) i farceix-les amb els espinacs i una mica de salsa. Deixa la resta de salsa a part perquè se n’afegeixi qui vulgui.
Que fàcil que és menjar bé