Però actualment no servim a domicili en el teu codi postal.
Consulta si disposes de servei de recollida a botiga a la teva zona
Recollir en botigaCerca i tria una de les botigues La Sirena a prop teu
Pastís d’espinacs amb formatge raclet
Descongela la pasta de full a temperatura ambient i estira-la fins que quedi ben prima. Talla un disc de paper de forn de la mateixa mida que el fons d’un motlle rodó de parets baixes. Col·loca’n a sobre la pasta de full i retalla la massa que en sobresurti. Punxa la massa amb una forquilla i posa un full de paper de forn al damunt i un pes (un motlle més petit, cigrons secs o culleretes). Cou la massa al forn, preescalfat a 200°C, durant 15 minuts. Retira’n el pes i el paper i deixa-la 5 minuts més a 180°C.
Cou els espinacs al microones directament sense descongelar segons les instruccions de l’envàs. Talla els tomàquets a rodanxes molt primes.
Desfés la mantega en una paella i sofregeix-hi la ceba directament congelada uns 5-6 minuts, fins que sigui tendra. Finalment incorpora-hi els espinacs, salteja-ho tot 2 minuts i salpebra-ho.
En un bol bat l’ou i la nata i salpebra-ho. Posa el saltat d’espinacs i ceba al motlle, cobreix-ho amb el formatge de raclet i després amb el tomàquet de manera uniforme. Incorpora-hi la barreja d’ou i nata i empolvora-ho amb el parmesà. Cou-ho al forn a 180°C 15-20 minuts, fins que qualli. Desemmotlla-ho i serveix-ho.
Que fàcil que és menjar bé