Però actualment no servim a domicili en el teu codi postal.
Consulta si disposes de servei de recollida a botiga a la teva zona
Recollir en botigaCerca i tria una de les botigues La Sirena a prop teu
Escamarlans al forn
Descongela els escamarlans submergint-los en aigua freda amb sal just abans de cuinar-los. Quan tinguin la textura de descongelats, escorre'ls i reserva'ls.
Posa els escamarlans amb la panxa cap avall i, amb l'ajut d'un ganivet o tisores molt esmolades, talla'ls en dues meitats. Per fer-ho, punxa on el cap s'ajunta amb la cua i talla primer en direcció a la cua i després cap el cap.
Barreja l'all i el julivert directament congelats, el suc i la ratlladura de mitja llimona i un bon raig d'oli.
Col.loca els escamarlans en una safata de forn amb la carn cap amunt, amaneix-los i introdueix-los al forn, preescalfat a 180ºC, durant 4 minuts.
Serveix els escamarlans condimentats amb una mica de sal Maldon.
Que fàcil que és menjar bé