Amanida d’escamarlans i bolets confitats

Amanida d’escamarlans i bolets confitats

Amanida amb marisc i bolets amb tocs de romaní i llorer.

Dificultat Baixa
30 min
Primer plat
315 kcal
Ingredients Mostrar Mostrar
A més:
  • •   200 g de barreja d’enciams
  • •   1 pastanaga
  • •   1 magrana
  • •   1 branqueta de romaní
  • •   1 fulla de llorer
Preparació Mostrar Mostrar

Posa els bolets directament congelats i coberts d'oli a foc suau, afegeix-hi un rajolí de vinagre, les herbes aromàtiques i deixa-ho confitar uns 15 minuts, sense que arrenqui el bull. Un cop confitats els bolets, escorre'ls i reserva l'oli.

 

Descongela els escamarlans submergits en aigua freda, escorre'ls, talla'ls per la meitat longitudinalment i salta'ls; reserva'ls i salpebra'ls. Desgrana la magrana, pela la pastanaga i fes-ne encenalls amb l'ajuda del pelador.

 

Prepara els plats amb la barreja d'enciams, els encenalls de pastanaga i els grans de la magrana. Afegeix-hi els bolets confitats i els escamarlans. Finalment, amaneix-ho amb una vinagreta preparada amb l'oli de confitar els bolets, sal i pebre.

 

Cuina Amanida d’escamarlans i bolets confitats amb ajuda de la Sirena. Descobreix les millors receptes de cuina!
¿Sin ideas para comer o cenar? en la Sirena te lo ponemos fácil

Que fàcil que és menjar bé

Vols 5€ de descompte? Apunta't a la nostra Newsletter i rebràs un codi promocional i grans ofertes exclusives...
Vull rebre informació comercial i publicitària sobre productes, novetats i/o esdeveniments de la Sirena d'acord amb la seva Política privacitat
Afegir a favorits

Afegir a favorits