Però actualment no servim a domicili en el teu codi postal.
Consulta si disposes de servei de recollida a botiga a la teva zona
Recollir en botigaCerca i tria una de les botigues La Sirena a prop teu
Amanida d’escamarlans i bolets confitats
Posa els bolets directament congelats i coberts d'oli a foc suau, afegeix-hi un rajolí de vinagre, les herbes aromàtiques i deixa-ho confitar uns 15 minuts, sense que arrenqui el bull. Un cop confitats els bolets, escorre'ls i reserva l'oli.
Descongela els escamarlans submergits en aigua freda, escorre'ls, talla'ls per la meitat longitudinalment i salta'ls; reserva'ls i salpebra'ls. Desgrana la magrana, pela la pastanaga i fes-ne encenalls amb l'ajuda del pelador.
Prepara els plats amb la barreja d'enciams, els encenalls de pastanaga i els grans de la magrana. Afegeix-hi els bolets confitats i els escamarlans. Finalment, amaneix-ho amb una vinagreta preparada amb l'oli de confitar els bolets, sal i pebre.
Que fàcil que és menjar bé