Però actualment no servim a domicili en el teu codi postal.
Consulta si disposes de servei de recollida a botiga a la teva zona
Recollir en botigaCerca i tria una de les botigues La Sirena a prop teu
Escamarlans amb salsa romesco
Descongela els escamarlans submergint-los en aigua freda durant uns quants minuts i escorre'ls.
Col-loca'ls amb la panxa cap avall i, amb l'ajuda d'un ganivet ben esmolat o d'unes tisores de cuina, talla els escamarlans en dues meitats. Per fer-ho, punxa on el cap s'ajunta amb la cua i talla primer en direcció a la cua i després en direcció al cap.
Barreja el romesco amb una mica de maionesa. Disposa els escamarlans amb la carn cap a dalt en una safata, salpebra'ls i cobreix-los amb la salsa.
Mentrestant, escalfa el forn a 180ºC i, abans d'introduir-los, selecciona només el gratinador. Enforna'ls durant 3 o 4 minuts, segons la mida, i serveix-ho encara calent.
Que fàcil que és menjar bé